Yhdistyksemme kesään sisältyy kaksi hykerryttävää ulkomaan projektia. Elokuun alussa lähdemme viikoksi Viroon, jossa vierailemme lastenkodeissa ja Kloogarannan nuorten leirillä. Sen jälkeen suuntaamme niin ikään viikoksi elokuun lopulla Venäjän Karjalaan, jossa kyläilemme paikallisissa lastensuojelulaitoksissa. Molempien kiertueiden aikana esitämme klovni- ja sirkusesityksiä sekä ohjaamme työpajoja lapsille.

Näihin projekteihin meitä motivoi muun muassa viime vuoden Viron kiertue, jonka aikana syntyi monia iloisia ja ikimuistoisia kohtaamisia paikallisten lasten kanssa. Useat lapsista näkivät klovneja ja sirkusnumeroita ensimmäistä kertaa elämässään. Lähdemme tapaamaan näitä lapsia ja samaten uusia pieniä kasvoja riemuiten.

Haluamme erityisesti kiittää vuoden 2011 projekteja tukeneita tahoja Taiteen keskustoimikuntaa, Suomen Kulttuurirahastoa, Helsingin kulttuurikeskusta sekä opetus- ja kulttuuriministeriötä.

Syystalvella jatkamme Suomessa infoshow-tilaisuuksien merkeissä. Tervetuloa katsomaan ja kuulemaan tuoreet terveiset sekä Virosta että Venäjän Karjalasta! Tiedotamme näistä tilaisuuksista tarkemmin syksymmällä.