Unelmakahvila-hanke

Herkkuja ja hassuttelua helsinkiläisille -jälleen tänäkin vuonna!

Unelmakahvila-hanke jatkuu vuonna 2019 ja ensimmäiseksi klovnit hassuttelevat 12.6 Malmitalolla osana Helsinki-päivän tapahtumaa, tervetuloa mukaan!

IMG 9805

Klovnit ilman rajoja toteutti syksyllä 2018 Unelmakahvila-hankkeen yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuurikeskuksen kanssa. Idea oli tuottaa tapahtuma Helsinkiin, jossa sosiaalinen klovneria, sirkus ja kahvilatoiminta muodostavat kutsuvan kokonaisuuden.

Jokaista kahvilaa oli toteuttamassa myös ihmisiä, joilla on turvapaikanhakijatausta. Toteutuspaikat olivat Malmitalo, Vuotalo ja Kanneltalo.

IMG 9862

Unelmakahviloiden kautta halusimme luoda erityistä tilaa monimuotoisuudelle, kun eri kulttuurien kohtaaminen tapahtuu yhteisen tekemisen, luomisen ja kokemisen kautta. Kahvilat saavuttivat suuren suosion ja eri ikäiset helsinkiläiset nauroivat yhdessä klovneille, kokeilivat heidän kanssaan leikkivarjoa ja jonglöörausta, nauttivat kahvista ja banistasta sekä koittivat ottaa jättisaippuakuplia kiinni. Ilolla jatkamme hanketta tänäkin vuonna 12.6 alkaen!

Kahvilassa tarjolla sekä suomalaisia että eksoottisia herkkuja ja pop up -sirkustyöpaja, jossa voi kokeilla sirkusvälineitä ja oppia erilaisia temppuja. Lisäksi mahdollisuus osallistua leikkituokioihin klovnien kanssa ja katsella heidän tekemiään hullunkurisia, lyhyitä esityksiä.

Kuvat: Marjo Pyykönen

Vastaa

(*) Required, Your email will not be published