Yhdistyksen perustajajäsenet


Roosa Hannikainen on valmistunut Kööpenhaminan Komediateatterikoulusta vuonna 2005 ja työskennellyt fyysisen teatterin parissa mm. Pikku Kakkosessa, Tanssiteatteri Hurjaruuthissa ja Teatteri Metamorfoosissa. Hannikainen on ollut mukana Klovnit ilman rajoja -yhdistyksen projekteissa Ugandassa, Nepalissa, Virossa ja Venäjän Karjalassa.

heini-koskinen

 

Heini Koskinen valmistui vuonna 2008 Toulousen sirkuskoulu Le Lido: sta sirkustaiteilijaksi ja vuonna 2006 Turun AMK:sta sirkusohjaajaksi. Tällä hetkellä Heini työskentelee kollektiivissa Mad in Finland, esiintyy omalla ilma-akrobatianumerollaan Työ, sekä osallistuu sekä Suomen että Ranskan Klovnit ilman rajoja -järjestön toimintaan.

anu-salonen

 

Anu Salonen on yksi Klovnit ilman rajoja ry:n perustajajäsenistä ja klovneista.
Hän toimii näyttelijänä ja näyttelijäntyönopettajana Wroclawin Teatr Piesn Kozlassa/ Song of the Goat Theatressa joka kiertää esiintymässä ja opettamassa ympäri maailmaa. Hän on valmistunut näyttelijäksi Tampereen yliopistosta 2006 ja Manchester Metropolitan yliopistosta tuplamaisteriksi 2010.

minttu-sipola

 

Minttu Sipola on muotoilija, tekstiilitaiteilija ja äiti, joka toimii monipuolisesti kulttuurialan kentällä erityisenä kiinnostuksen kohteenaan lapset ja kansainvälisyys. Hän oli keskeinen henkilö yhdistyksen hallinnossa ja on myös yhdistyksen logon luoja.

oskar-rask

 

Oskar Rask on nuori sirkusmies joka on innoissaan monesta asiasta. Hän pyrkii pitämään mielensä nuorena ja innostustaan yllä. Joskus se laskee. Ei voi mitään. Oskar on myös Sirkus Aikamoisen perustajajäsen.